Trei politisti de frontiera din Giurgiu, acuzati ca au violat o tanara!


Ultimul update: Luni 02 Aprilie 2012 08:25
Data publicarii: Marti 23 Septembrie 2008 00:00
Categorie: Pitesti

Fata de 22 de ani ii acuza pe cei trei politisti de frontiera ca au violat-o, au batut-o si au sechestrat-o. Cosmarul este cu atat mai mare cu cat unul ii era prieten apropiat de mai bine de un an.


Cumplit este si ca cei trei politisti s-au filmat cu un telefon mobil in timp ce isi batjocoreau victima.

Totul s-a intamplat sambata noaptea, cand tanara a fost invitata de amicul ei la ziua lui de nastere, pe care o organiza intr-o garsoniera din orasul Giurgiu. Inainte de petrecere, fata, sarbatoritul si alti doi prieteni de-ai lui au mers in oras la o pizza, dupa care au revenit in garsoniera pentru petrecere. Numai ca nu a mai venit niciun invitat.

Cei trei baieti au inceput sa consume alcool, iar unul dintre ei a inceput sa-i faca avansuri fetei. Ea a refuzat, moment in care baietii au inceput s-o loveasca. I-au pus un cutit la gat si apoi au violat-o toti trei.

Fata a reusit sa-i dea un mesaj fratelui sau, care a venit cu un echipaj de jandarmi si a scos-o din mainile violatorilor.

Politia de frontiera a precizat ca este singurul caz de acest gen petrecut pana acum si ca cei trei au fost suspendati imediat din functie. 

Politistii lucrau de un an la politia de frontiera Giurgiu. Unul dintre ei la Vedea, ceilalti doi la Oltenita. Toti au trecut fara probleme testele psihologice. Acum sunt arestati preventiv pentru 29 de zile.

Preotul acuzat ca a violat o tanara vrea la detectorul de minciuni!
In genunchi, fraiere! Se intampla in Galati
Tanara care-l acuza pe preotul din Arges de viol era virgina
VIDEO PROTVPLUS.RO