Spulberati de masina pe trecerea de pietoni!

Ultima actualizare: 29-03-2012 20:57

Un angajat al unei firme de salubrizare din Bucuresti a fost spulberat, miercuri noapte, pe zebra si a murit pe loc. Iar un alt pieton si-a pierdut viata dupa ce o masina l-a accidentat in timp ce traversa strada in fuga.


Unul dintre barbati era originar din Letca Veche, o comuna din judetul Giurgiu. Ca sa-si intretina familia venise la Bucuresti, unde isi gasise de lucru la o firma de salubrizare.

Miercuri noapte, dupa ce a facut curatenie in Piata Crangasi, si-a gasit sfarsitul. L-a lovit pe trecerea de pietoni o masina care venea in viteza.

Omul a zburat prin aer zeci de metri. Era mort, cand ambulanta a ajuns langa el, si toate eforturile au fost zadarnice. Soferul care l-a spulberat sustine ca avea verde. Cert este, insa, ca gonea nebuneste.

Daca se va dovedi ca este vinovat de producerea accidentului, soferul risca ani buni de puscarie.

Pe o alta strada, un barbat de 30 de ani venit din Botosani si-a jucat viata la o ruleta stupida: s-a repezit in viteza spre celalalt trotuar si a ajuns sub rotile unei masini. 

Zeci de minute un echipaj SMURD a incercat sa-l readuca la viata. Ca sa-l salveze, au pornit in goana cu el spre spital, dar pe drum, barbatul a pierdut batalia cu moartea.

Martorii spun ca omul parea baut si ca incerca sa prinda un autobuz oprit in statie. A sarit pe neasteptate de pe trotuar, in calea unei masini al carei sofer nu l-a putut evita. 

Soferul risca dosar penal daca se va dovedi ca avea viteza peste limita admisa de lege.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO