Gorbunov nu a fost pus sub acuzare, desi jaful a fost dat de un singur om!

Ultima actualizare: 16-10-2012 18:34

Doua arme, dar un singur atacator! Asta cred acum anchetatorii dublului asasinat de la Brasov, dupa ce joi vehiculau ideea ca lovitura ar fi fost data de doua persoane.


Un singur om ar fi putut sa foloseasca ambele arme, spun investigatorii. In masina agentilor de paza s-a tras cu una, iar in eroul care a murit impuscat in inima, cu cealalta.

In plus, a fost audiat Serghei Gorbunov, omul suspectat ca ar fi dat atacul, dar care nici acum nu a fost pus, sub invinuire

Rezultatul expertizei balistice si informatiile adunate au adus elemente noi despre modul in care a avut loc incidentul sangeros de acum opt zile

Anchetatorii se intorc din nou la ipoteza initiala, cum ca a fost un singur pistolar, care a tras cu arma de calibru mic - 5,6 milimetri - in agentul de paza Ciprian Ion, barbatul care a murit impuscat in masina parcata in fata casei de schimb valutar. 

Apoi, ramas probabil fara munitie, a folosit arma de calibru mai mare - 7,62 milimetri - si l-a nimerit in inima pe Gheorghe Lala, eroul care a incercat sa-l prinda cu riscul vietii. 

Cat despre audierea de vineri a lui Serghei Gorbunov, procurorii care l-au interogat astazi pentru prima data spun ca nu au reusit sa stoarca prea multe informatii. Barbatul a sustinut ca in momentul atacului era in sala de sport, la antrenament si, de asemenea, ca nu are nicio legatura cu armele descoperite in casa in care locuia. A declarat ca nu stia nici ca exista. 

Pe de alta parte, medicul oftalmolog din Craiova care l-a declarat pe Gorbunov bolnav de glaucom este cercetat de procurori pentru luare de mita, abuz in serviciu si fals intelectual, fiind acuzat ca ar fi eliberat astfel de adeverinte false mai multor bolnavi.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO