Se visa regele lumii interlope, pana s-a trezit cu "mascatii" in casa!

Ultima actualizare: 03-10-2012 21:43
Descindere

Descindere in forta intr-un apartament transformat in depozit de arme, de un individ care se visa regele lumii interlope, dupa cum zic cei din anturajul sau. Tinea in casa din Galati pistoale, o pusca de vanatoare, peste 100 de cartuse si multe arme albe.

Ar putea fi dovada, spun anchetatorii, ca tanarul de 24 de ani este implicat in afaceri murdare. De altfel, el este suspectul principal in cazul impuscarii unui om de afaceri din Constanta.

Politistii au gasit in locuinta lui Daniel Dediu, suspectul in varsta de 24 de ani, doua pistoale semi-automate de calibrul 9 si 7,65 milimetri, o pusca de vanatoare modificata si mai multe cutite.

Tanarul, fiu al unui influent om de afaceri din Galati, avea si un veritabil depozit de munitie: peste 140 de cartuse pentru diferite arme.

Anchetatorii cred ca folosea armele ca sa intimideze diversi oameni de afaceri din Constanta, de la care lua bani.

Liviu Bamburic, om de afaceri din Constanta, a fost impuscat la inceputul anului trecut, cu sapte cartuse, in fata blocului unde locuia iubita lui. Daniel Dediu, in locuinta caruia s-au gasit acum armele, este banuit ca i-a angajat pe cei doi tragatori, spun anchetatorii. Omul de afaceri a supravietuit miraculos, iar anchetatorii au inceput sa sape tot mai adanc in trecutul lui Dediu.

Anchetatorii sustin ca armele gasite in locuinta tanarului au fost cumparate din Republica Moldova. Suspectul ar fi tras cu ele si acolo, si in Romania, spun anchetatorii. Tanarul de 24 de ani este cercetat in arest. Nu recunoaste ca ar fi folosit pistoalele.

Este cercetat insa intr-un dosar de trafic de arme. Oamenii legii stiu ca tanarul, care s-a autoproclamat seful lumii interlope din Galati, este deosebit de periculos, cu atat mai mult cu cat este consumator de heroina.

Vezi imagini de la descinderea in locuinta unui presupus asasin platit!

Vezi declaratia omului de afaceri din Constanta, impuscat cu sapte cartuse!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO