Principesa Margareta a implinit 60 de ani!

26-03-2009 00:00

Dineu impresionant, la Casa Regala. Principesa Margareta, a implinit joi 60 de ani, asa ca sotul ei, principele Radu, i-a pregatit un eveniment, pe masura.

Totul s-a intamplat la Palatul CEC, unde familia regala dar si oaspetii, care se trag din 12 familii nobiliare ale Europei, au serbat momentul.

Pentru organizarea evenimentului se munceste de doua saptamani. Si n-a fost usor! Totul s-a facut fara stirea principesei, dar cu mare atentie la detalii, pentru ca acestea sa fie pe gustul sarbatoritei.

Sala a fost impodobita cu hortensii, lalele si liliac! Cu alte cuvinte, flori de primavara. Iar cristalul de Bohemia, candelabrele si tacamarurile de argint au fost asezate la centimetru.

Nici meniul nu a fost unul la intamplare. A fost gandit impreuna cu principele Radu. Asa ca musafirii de rang inalt au ciugulit salata cu pepene galben, avocado si branza de capra, friptura din muschi de miel cu legume si la desert: musse de ciocolata cu monograma principesei.

Principesa Margareta s-a nascut in data de 26 martie, la Lausanne, in Elvetia si a copilarit in Danemarca, Elvetia, Grecia si Marea Britanie.


VIDEO PROTVPLUS.RO