Primarul din Baia Mare, eliberat pentru 30 de zile


Ultimul update: Duminica 06 Mai 2012 18:30
Data publicarii: Miercuri 24 Martie 2010 00:00
Categorie: Stiri actuale

UPDATE: Primarul din Baia Mare, condamnat si arestat pentru abuz in serviciu, isi va petrece sarbatorile acasa. Avocatii au reusit sa obtina intreruperea executarii pedepsei pentru o luna, iar astazi Cristian Anghel a fost eliberat din penitenciar.

Judecatorii i-au acordat 30 de zile, timp in care sa rezolve probleme urgente la primarie. Edilul si-a stapanit cu greu lacrimile cand a iesit din inchisoare si a fost extrem de emotionat cand si-a gasit sotia asteptandu-l in fata casei. Cristian Anghel trebuie sa se prezinte din nou la penitenciar pe 1 mai.

Primarul municipiului Baia Mare, Cristian Anghel, a fost ridicat de politisti de la locuinta sa, saptamana trecuta, fiind pusa astfel in aplicare sentinta Curtii de Apel Cluj-Napoca, prin care edilul a fost condamnat la doi ani si jumatate de inchisoare pentru fapte de coruptie.

El a fost condamnat de Curtea de Apel Cluj, la doi ani si jumatate de inchisoare cu executare, pentru fapte de coruptie.

Sentinta Curtii de Apel Cluj este definitiva.

De asemenea, judecatorii au pus sechestru pe bunurile primarului, acesta avand de platit Primariei Baia Mare un prejudiciu de aproximativ 394.000 de euro.

Prin aceeasi sentinta, primarului i-au fost interzise mai multe drepturi pe o perioada de doi ani, dupa executarea pedepsei.

Basescu: un obiectiv major al SRI, lupta impotriva coruptiei!
3000 de baimareni au iesit in strada ca sa-si sustina primarul!
Primarul din Baia Mare a mers singur la politie! Sotia acestuia, disperata
VIDEO PROTVPLUS.RO