Om de afaceri, la un pas sa fie linsat intr-un sat din Teleorman!

13-11-2009 00:00


Adevarata rascoala in Teleorman. Sute de oameni, in frunte cu primarul, si-au unit fortele ca sa alunge din sat un om de afaceri, pe care il acuza numai de rele.

 

Si toate ar fi inceput acum 12 ani, dupa ce barbatului i s-a concesionat lacul Suhaia, o intindere de ape de peste 1.500 de hectare.

Marginea satului Suhaia s-a transformat vineri intr-un veritabil camp de lupta. Toti localnicii s-au adunat sa il scoata din casa pe omul de afaceri, pe care il acuza de abuzuri si violente.

Barbatul cautat a reusit sa iasa din casa si a fugit de frica. Iar localnicii s-au razbunat pe ce le-a iesit in cale. Au distrus o masina de teren si au incendiat caroseria unui alt autoturism, bunuri care apartin omului de afaceri.

Pentru ca puhoiul parea sa nu se calmeze, in zona au fost trimise si forte speciale de interventie. Prilej pentru noi nemultumiri.

Primaria a intrat printr-o hotarare definitiva a instantei in posesia Lacului Suhaia, insa Eduard Dinu, cel care s-a folosit de el timp de 12 ani, nu ar fi vrut sa accepte ca a pierdut orice drept acolo si ar fi trecut la amenintari.

Pe numele omului de afaceri s-au depus zeci de plangeri la politie de-a lungul timpului, insa niciuna nu s-a finalizat cu o trimitere in judecata. Dupa scandalul de vineri a depus insa si el plangere, pentru distrugere si amenintari.


VIDEO PROTVPLUS.RO