Fiica pictorului Ion Ganju a fost condusa pe ultimul drum

13-05-2010 00:00

Este o zi neagra pentru prietenii si familia profesoarei de 24 de ani din Iasi, ucisa acum trei zile de barbatul cu care avea o relatie de doi ani.

Impresionati de sfarsitul teribil al Ilincai Ganju, multi oamnei care nu au cunoscut-o niciodata au venit sa-i aduca flori si sa aprinda o lumanare la capataiul ei.

Cu inimile impietrite de durere, familia fetei nu poate accepta nici acum pierderea ei. In sicriu alb si imbracata in rochie de mireasa Ilinca Ganju va fi inmormantata in cavoul familiei alaturi de tatal ei, celebrul pictor Ion Ganju.

La Spital de Urgente, barbatul de 38 de ani, suspectat ca a ucis-o pe Ilinca, si-a revenit complet din coma in care era de luni, ziua crimei. Atunci el a incercat sa-si ia viata dupa ce a omorat-o pe iubita sa. Anchetatorii nu pot inca sa-l audieze intrucat suspectul este sedat.

Tatal suspectului de 38 de ani a suferit un soc cand a aflat ca fiul lui este in coma la spital, dupa ce a incercat sa-si puna capat zilelor. Omul il credea fericit chiar daca stia ca e departe de sotia si copiii stabiliti in Franta.

Tags: violente,


VIDEO PROTVPLUS.RO