Descopera.ro dezvaluie coruptia la nivel inalt din FIFA


Ultimul update: Duminica 01 Aprilie 2012 05:54
Data publicarii: Joi 09 Aprilie 2009 00:00
Categorie: Stiri actuale
Sepp Blatter

Cu totii vorbim despre sportul rege: fotbalul. Site-ul www.descopera.ro s-a hotarat sa vorbeasca despre fata ascunsa a Federatiei Internationale de Fotbal, despre santaj, luare de mita, falsificare de voturi, transferuri ilicite si bilete "murdare".

 

Articolul "Fata nevazuta a FIFA: fabricarea unui presedinte" ii invita pe useri sa patrunda in culisele acestui sport si sa descopere cum este condusa lumea fotbalului profesionist.

Descopera.ro le pune la dispozitie utilizatorilor pasionati de lumea sportului rege, povestea fascinanta a lui Sepp Blatter, presedinte FIFA, cel care de 11 ani se afla la carma institutiei.

Daca a fost numit ca urmare a unor practici de coruptie si daca este sau nu adevarat zvonul ca delegatii Federatiei au primit plicuri cu bani in timpul congresului din 1998 sunt cateva dintre teoriile conspirationiste prezentate pe larg in articol.

O alta presupunere pusa pe tapet ii face responsabili de manipularea alegerilor chiar pe magnatii din Golful Persic.

In lipsa unor argumente solide, Jopseph Sepp Blatter este inca la carma organizatiei pana in 2011, pastrand misterul despre cum se desfasoara lucrurile in lumea fotbalului international.

Articolul "Fata nevazuta a FIFA: fabricarea unui presedinte" face parte din Descopera Teoria Conspiratiei, cel de-al treilea maraton jurnalistic initiat de www.descopera.ro, dupa Maratonul Misterelor si maratonul Descopera Preistoria. Acest demers al site-ului Descopera.ro de a organiza maratoane de o luna de zile, pe diverse teme de interes, reprezinta o premiera in online-ul din Romania.

Sursa: Descopera

Descopera.ro prezinta vinovatii crizei economice mondiale
Descopera.ro dezvaluie secretele Teoriei Conspiratiei
Descopera.ro te provoaca la un maraton de cultura generala
VIDEO PROTVPLUS.RO