Batuti si obligati sa cerseasca! Povestea crunta a doi copii din Bucuresti

Ultima actualizare: 13-05-2012 02:36

O poveste de groaza, cu copii in prim plan, a fost scoasa la iveala de politistii din Bucuresti. Doi pusti de scoala primara au fost exploatati ca niste sclavi.

Copiii au facut imprudenta sa fuga de acasa si astfel au nimerit in mainile unor traficanti care ii infometau si ii bateau, daca nu strangeau suficienti bani din cersit.

Gruparea prinsa de politisti ar fi racolat in luna decembrie a anului trecut mai multi copii in varsta de 10 ani pe care i-ar fi amenintat si batut, ca sa-i oblige sa cerseasca pentru ei.

Stapanii ii duceau pe cei mici in intersectii la sapte dimineata si ii luau seara, in jurul orei 21. Copiii strangeau cel mult 200 de lei fiecare. Toti banii ajungeau la traficanti. Cine incerca sa isi pastreze un leu era amarnic pedepsit.

Totodata, din cercetari a rezultat ca unul dintre cei doi minori, in momentul in care a fost surprins in timp ce manca mai mult decat portia zilnica a fost dezbracat, udat cu apa si batut cu cureaua.

Doi dintre presupusii traficanti de carne vie au fost dati in urmarire internationala de politisti pentru ca s-au facut nevazuti. Georgica Apetri si Vasilica Apetri sunt suspectati ca tineau copiii in conditii mizere, nu le dadeau mancare, pentru a parea slabi, si ii imbracau cu haine vechi. Totul ca sa impresioneze trecatorii si sa obtina cat mai multi bani din mila publica.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO