Baschetbalistul american batut intr-un club a depus plangere penala

Ultima actualizare: 07-11-2012 21:07

UPDATE: Acuzatiile unui baschetbalist american, ajuns in weekend la neurochirurgie dupa o bataie intr-un club de lux din Capitala, apar de acum intr-o plangere penala.

Sportivul, care joaca acum la CSM Bucuresti, sustine la politie ca 6 dintre bodyguarzii localului nu au inteles cand rapperul Ja Rule l-a recunoscut si l-a poftit pe scena, asa ca i-au dat o lectie violenta. Un cameraman amator a reusit sa surprinda o parte din scandal.

Imaginile arata cum mai multi indivizi lovesc un barbat in parcarea unui club de lux din Capitala. Unul dintre ei este tras de cativa prieteni in incercarea de a-l indeparta de scandal. Spre finalul incaierarii apare in imagini si baschetbalistul Mario Benett, ranit. Sportivul, care a jucat pe vremuri la LA Lakers, a sustinut a doua zi dupa incident ca a fost batut de agentii de paza. N-au inteles ca Ja Rule, artistul american care concerta in clubul respectiv, si-a invitat pe scena vechea cunostinta.

Astazi, sportivul a mers la Institutul de Medicina Legala, unde a cerut un certificat care sa confirme faptul ca a fost batut.

Americanul nu a mai vrut sa vorbeasca despre cele intamplate pentru ca a formulat plangerea impotriva agentilor de paza iar, in aceasta situatie, nu vrea sa fie acuzat ca influenteaza ancheta. Politistii vor decide pentru ce infractiune fac cercetari, in functie de numarul de zile de ingrijiri medicale.

Clubul in curtea caruia ar fi avut loc incidentul sustine ca sportivul Mario Marcell Bennett a rupt lantul de securitate si a incercat sa se urce pe scena in repetate randuri, in timpul concertului sustinut de Ja Rule. Acest lucru nu este permis in cazul artistilor internationali care vin in club. Ca in cazul oricarui alt client turbulent, a fost evacuat de catre firma de securitate pentru ca devenise agresiv.

In cateva zile vor incepe si audierile in acest caz intortocheat.

Baschetbalist american, batut crunt de bodyguarzii unui club din Bucuresti

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO