Baschetbalist american, batut crunt de bodyguarzii unui club din Bucuresti

Ultima actualizare: 06-05-2012 04:28

"Ca pe un caine m-au batut", acuza un baschetbalist american, care joaca momentan la CSM Bucuresti. Face referire la bodyguarzii unui club din Capitala, unde sportivul de 38 de ani a mers sambata noapte, pentru concertul rapperului Ja Rule.

Baschetbalistul american Mario Bennett, legitimat la CSM Bucuresti, a mers in club, alaturi de cativa colegi de echipa. Conationalul sau, rapperul Ja Rule sustinea aici un show. L-a vazut, l-a recunoscut, pentru ca a jucat baschet in NBA, si i-a facut semn sa urce pe scena.

"Am incercat sa ma duc catre el, insa bodyguarzii clubului de noapte mi-au spus 'Nu!'... iar eu am zis 'Ok!'. Dar Ja Rule a insistat sa merg la el. Chiar si bodyguardul lui personal a zis 'Lasati-l sa urce pe scena!'. Eu am incercat din nou, dar bodyguardul clubului m-a impins. A aparut un alt bodyguard si m-a inhatat. In tot acest timp, am incercat sa ma retrag intr-o pozitie defensiva. Cand am iesit, bodyguarzii au scos bastoanele, erau cel putin sase, si m-au batut ca pe un caine", povesteste baschetbaslistul Mario Bennett.

Si el, si un alt coleg, ranit usor, au fost transportati la Spitalul de Urgenta Floresca.

Presedintele cublui CSM Bucuresti sustine ca si-a avertizat baschetbalistii de nenumarate ori sa nu-si piarda noptile prin cluburile din Capitala. El spune ca nu doreste sa depuna plangere impotriva agresorilor.

Contactati telefonic, reprezentantii clubului au declarat, in schimb, ca baschetbalistul american ar fi intrat in conflict cu alti clienti. Au iesit impreuna in fata localului, s-au incaierat, iar bodyguarzii au incercat sa faca pace.

Numai ca varianta politistilor coincide cu cea a sportivului.

In iulie 2005, in acelasi club din Capitala si starul Jean-Claude Van Damme a fost batut ca-n filme de un grup de barbati.

Victima de acum, Mario Bennett, a fost coleg in sezonul '97-'98, la LA Lakers, cu vedetele Shaquille O'Neal si Kobe Bryant.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO