A intors masina pe linia continua si a fost lovit de un camion!


Ultimul update: Joi 04 Octombrie 2012 21:07
Data publicarii: Sambata 17 Ianuarie 2009 00:00
Categorie: Stiri actuale

Lipsit de experienta, un sofer de 18 ani din Constanta s-a jucat iresponsabil vineri seara cu viata lui si a doua fete de 16 ani.


A intors masina pe linia continua, fara sa se asigure, si a fost lovit in plin de un camion. Toti trei tinerii sunt acum in spital. Pe baiatul care s-a crezut pilot de curse desi abia isi luase permis, medicii l-au vegheat toata noaptea si inca nu sunt siguri ca vor reusi sa-l salveze.

Soferul de 18 ani a fost scos din masina de cei de la descarcerare, desi au incercat sa-i vina in ajutor mai multi martori care i-au auzit strigatele de durere dupa accident. Medicii l-au stabilizat foarte greu, iar starea lui ramane grava.

Lucrurile stau mai bine in cazul surorii sale, aflate si ea in masina si a prietenei acesteia. Soferul camionului le-a spus politistilor ca mergea regulamentar, cand un autoturism a intors brusc peste linia continua si i-a taiat calea.

Anchetatorii il vor audia si pe tanarul care a facut aceasta manevra, dupa ce se va insanatosi. In cel mai bun caz, el va ramane pieton si va plati toate pagubele pe care le-a provocat.


Microbuzul mortii! O profesoara a murit in timp ce se intorcea acasa
A platit scump teribilismul la volan!
In coma dupa ce a fost lovita, pe trecere, de masina unui politist
VIDEO PROTVPLUS.RO