Leul incepe sa se aprecieze - stiri interne pe scurt


Ultimul update: Luni 01 Octombrie 2012 09:14
Data publicarii: Marti 23 Septembrie 2008 00:00
Categorie: Stiri Economice
Moneda nationala

Moneda romaneasca da semne de insanatosire si a continuat sa creasca usor comparativ cu principalele valute. Euro a scazut la 3,63 de lei, iar dolarul la 2,49 lei.


GREVA STUDENTEASCA - Studentii ameninta ca vor incepe anul universitar cu o greva. Principalele organizatii studentesti din capitala si din tara si-au anuntat deja participarea la protest. Cea mai importanta revendicare este legata de burse, despre care studentii spun ca ar trebui sa fie cel putin egale cu salariul minim pe economie, mai precis 550 de lei pe luna. 

IN SPRIJINUL BURSEI - Ministerul Finantelor si Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare vor adopta saptamana aceasta un pachet de masuri pentru sprijinirea investitiilor la bursa. Acesta va cuprinde inclusiv masuri de natura fiscala pentru a sustine piata de capital, dupa scaderile drastice din ultimele saptamani.

Analistii recomanda inclusiv reduceri de impozite si taxe, pentru a atrage noi investitori si pentru a-i pastra pe cei care au intrat deja pe piata romaneasca.

Sursa: Pro TV

Tags: leu, greva, bursa, studenti,

Studentii ameninta cu greva daca nu li se vor majora bursele
Fondurile de pensii s-au retras de la bursa!
Bursa de la Bucuresti si-a revenit puternic
Fondurile de pensii s-au retras de la bursa!
Bursa de la Bucuresti si-a revenit puternic
VIDEO PROTVPLUS.RO