Boagiu: Pana la sfarsitul lui 2011 vom ajunge la mare pe autostrada


Ultimul update: Vineri 23 Martie 2012 21:01
Data publicarii: Joi 11 Noiembrie 2010 00:00
Categorie: Stiri Economice
Autostrada Soarelui

Ministrul Transporturilor Anca Boagiu a declarat ca pana la sfarsitul lui 2011 se va putea merge pe autostrada de la Bucuresti la Constanta, predecesorul sau Radu Berceanu dand ca termen pentru finalizarea autostrazii vara lui 2011.

"Pana la sfarsitul anului 2011 vom putea merge cu totii de la Bucuresti la Constanta pe autostrada. Nu vom mai accepta nici o intarziere si am somat firmele sa-si faca treaba. Anul viitor in decembrie voi putea merge si eu acasa pe autostrada", a declarat, pentru Gandul, ministrul Transporturilor, Anca Boagiu.

Termenul il devanseaza pe cel al fostului detinator al portofoliului de la Transporturi, Radu Berceanu. El promitea ca turistii vor putea merge la mare cu automobilul, inca din vara lui 2011. In plus, la finalul mandatului, Berceanu afirma ca, "in privinta autostrazilor, pana la sfarsitul anului, indiferent cine va fi ministru, vor fi finalizati vreo 40 si ceva de kilometri", relateaza Gandul.

Cati kilometri vor fi gata in 2011, actualul ministru nu poate inca spune. Pentru ca nu stie cati bani vor fi destinati investitiilor din infrastructura. "Vom vedea la finalizarea bugetului ce sume vor fi prevazute exact. Ce se poate spune este ca, dupa discutiile cu FMI, a reiesit faptul ca trebuie marite investitiile. In acest moment, nici o companie nu are de ce sa se mai planga intrucat au fost alocate resursele necesare. Trebuie doar sa-si faca treaba. La fel si firmele care au contracte. Nu mai acceptam intarzieri", a precizat Boagiu.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO