CFR Marfa - de la extaz la agonie in doar 15 ani, la Romania, te iubesc! Duminica, 10 martie, de la 18:00, intr-o ancheta Stirile ProTv

Autor: Stirileprotv.ro
Ultimul update: Vineri 15 Decembrie 2017 16:23
Data publicarii: Miercuri 06 Martie 2013 16:45
Categorie: Stiri
Cosmin Savu

CFR Marfa e in colaps, un urias desfacut in bucati de cei pentru care glasul rotilor de fier a rostit doar cuvantul „profit”.

Duminica, 10 martie, de la 18:00, la Romania, te iubesc!, corespondentul Stirilor ProTv, Cosmin Savu, arata cum a fost posibil ca in doar 15 ani compania CFR Marfa sa treaca de la extaz la agonie. „De saptamani intregi asistam la ultimele acte dintr-o piesa cu deznodamant tragic: privatizarea CFR Marfa.

Cine au fost actorii care au jucat un rol in destinul acestei societati, cum s-a ajuns ca despre o companie cu potential enorm sa se vorbeasca la fel ca despre un morman de fier vechi?”, se intreaba Cosmin.

Dureros este ca CFR Marfa este cea mai mare companie de acest fel din Europa de Est, iar reportajul difuzat in cadrul editiei din 10 martie a emisiunii Romania, te iubesc! va aduce in fata telespectatorilor afacerile care au devastat compania, investitiile uriase care ruginesc in triaje, comisioanele platite unor firme cu grija alese, precum si oamenii aflati in pozitiile cheie care au pus compania pe butuci.

 

Cosmin Savu Seymour Hersh, jurnalist castigator al premiului Pulitzer

Sursa: Pro TV

Tags: CFR Marfa,

VIDEO PROTVPLUS.RO
poluare
Consecintele periculoase ale poluarii de la Moldova Noua, de care "statul s-a spalat pe maini". Ce amenzi risca Romania din partea CE
Marturiile supravietuitorilor Experimentului Pitesti, despre chinurile si suferintele indurate. "Am incercat sa ma sinucid"
Bogatiile ascunse in Marea Neagra, duminica, la "Romania, te iubesc!"
Proiectul Casei SHARE. Duminica, la Romania, te iubesc, povestea comunitatii care a salvat 6 frati de la inghet
Maicutele care si-au dedicat viata altora. Duminica, la "Romania, te iubesc", 12 calugarite ofera o lectie de viata
Problemele cronice ale unui sistem ineficient. Duminica, la Romania, te iubesc, aflati cum invata elevii din Romania
RTI
Duminica, la "Romania, te iubesc!": Batranii care ii demonstreaza Rovanei Plumb ca singuratatea nu se trateaza cu promisiuni
Programul "Cornul si laptele", un esec in scolile din Romania. Duminica, la Romania, te iubesc, detalii din programul de 100 de milioane de euro pe an
Tinerii care aduc faima Romaniei in capitala bogatilor, Dubai. Povestile lor, duminica, de la 18:00, la "Romania, te iubesc"
Duminica, la "Romania, te iubesc", incursiune in traditiile romanesti si viata la sat, intr-un reportaj semnat de Anca Nastasi
Statul roman isi bate joc de o avere de peste 1 miliard de euro. Povestea Fundatiei Gojdu, duminica, la "Romania, te iubesc"
Locul magic din Romania unde copiii bolnavi invata sa lupte impotriva cancerului. "Aici ma simt ... copil in firea mea, copil sanatos"