iPad-ul devine cel mai tare studio de muzica, cu aceasta inventie de la CES 2013


Ultimul update: Sambata 26 Ianuarie 2013 07:02
Data publicarii: Miercuri 23 Ianuarie 2013 22:30
Categorie: CES 2013
iPad

CES 2013 a fost si centrul mondial al gadgeturilor din muzica. Microfoane, casti, boxe, placi midi sau turntable digital, toate au fost prezente acolo.

Nu numai husele cu incarcator incorporat pentru iPhone sau Samsung Galaxy au fost prezente la CES, asa cum am vazut la producatorul Lenmar, dar CES 2013 a avut exponate si pentru cei care cauta huse deosebite in toate culorile pamantului pentru iMac sau carcase cu forme de leopard pentru iPhone. Si Ballistic a fost prezent la CEs 2013 cu huse dintr-un gel special care protejeaza telefonul tau de socuri.

Pentru cei pasionati de muzica insa, locuri precum House of Marley, unde fiul lui Bob Marley a prezentat ultimele sisteme audio si casti din materiale reciclabile, sau Jawbone, care a venit cu boxele sale mici, dar extrem de puternice, prin Bluetooth cu baterie incorporata, au fost atractiile principale. Nici iRig nu trebuie uitat. Producatorul a venit cu noile dispozitive prin care tot studioul tau se poate aduna intr-un iPad conectat la iRig. Microfoanele, clapele sau turntable-ul vor fi conectate intr-un singur loc.

Daca preocuparea dumneavoastra principala este insa sanatatea, la CES 2013, glucometrele conectate la iPad si iPhone sau dipozitivele prin care iti poti verifica singur tensiunea si transmite datele prin smartphone-ul sau tableta ta au fost prezente si extrem de atractive.

Sursa: Pro TV

Tags: ces 2013,

Samsung Galaxy S II Plus imbina performante S II cu designul S III
Masina care se conduce singura, pe ultima suta de metri. Cele mai noi tehnologii in domeniul auto
VIDEO PROTVPLUS.RO