Tentativa de asasinat la Resita dejucata de procurorii DIICOT

29-05-2012 12:00


arma

Procurorii au retinut doua persoane chiar in momentul in care aveau de gand sa-l execute in stil mafiot pe patronul unei discoteci din oras.
 

Este vorba de fapt despre o reglare de conturi intre doua grupari rivale care, de-a lungul timpului, au incercat sa castige suprematia in zona. Astazi, anchetatorii au descins la opt adrese din Resita si una din Bucuresti, iar 6 persoane au fost duse la audieri.

Printre persoanele duse la audieri se numara si seful gruparii care a comandat asasinatul mafiot. Din fericire, procurorii au intrat pe fir si au declansat operatiunea "Mad Max", in urma careia, pe data de 23 mai, au retinut doi locoteneti ai sefului gruparii care aveau de gand sa il omoare pe patronul discotecii din Resita.

Cei doi au fost surprinsi intr-o masina care supraveghea locuinta celui care trebuia sa devina tinta atentatului. Asupra lor, politistii au gasit doua pistoale, unul de calibrul 9 milimetri cu 12 cartuse iar celalalt de calibrul 7,62 cu 8 cartuse, 2 perechi de manusi, ochelari de soare, o peruca, un pumnal si 2 peturi cu miros de carburant.

Suspectii au fost retinuti pentru 29 de zile sub acuzatia de nerespectare a regimului armelor si munitiilor. In momentul de fata, ancheta este in plina desfasurare.
 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO