Un MILIARD de oameni sunt cu ochii pe ele: "Decizia acestor gemene e o premiera in tara noastra"

Ultima actualizare: 20-05-2012 04:11
China

Doua gemene din China au luat o decizie radicala, care le va schimba pentru totdeauna viata. Au asteptat acest moment timp de 25 de ani.

Gemenele, in varsta de 25 de ani, au trecut prin primele doua interventii, dintr-o serie de trei, care le va transforma in barbati - dorinta lor de o viata.

Interventia chirurgicala a avut loc intr-un spital militar din Shanghai si reprezinta o premiera in China: acestea sunt primele gemene chineze care isi schimba sexul in acelasi timp.

"Interventiile chirurgicale au fost finalizate cu succes. Au spus (n.r. gemenele) ca vor continua sa stranga bani pentru a trece si prin ultima faza a interventiei", a declarat chirurgul Zhao Yede.

Una dintre gemene s-a intors acasa, in timp ce cea de-a doua inca se recupereaza dupa interventie.

Cele doua, care locuiesc in privincia Yunnan, si-au dorit intotdeauna sa devina barbati. Doctorii lor au dezvaluit ca se imbracau si vorbeau ca barbatii si au jurat sa nu se casatoreasca niciodata cat timp sunt inca femei.

Dupa o serie de teste psihologice si fizice, au primit si acordul pentru operatia de schimbare de sex.

Potrivit legii chineze, insa, acestea vor ramane femei din punct de vedere legal pana cand trec si de ultima faza a operatiei. Doar atunci vor putea aplica si pentru schimbarea statusului social.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO