Tanara care a renuntat la toate lucrurile personale pentru a se muta intr-o rulota minuscula. Ce a determinat-o sa faca asta

Dată publicare: 29-07-2015 11:55
Dată actualizare: 01-08-2015 07:01


rulota

O americanca a luat o decizie de neinteles pentru multi dintre noi: si-a vandut ori donat aproape toate lucrurile personale, pentru a se muta intr-o rulota, la o ferma din Colorado.

Rebekah Paulson (35 de ani) a renuntat la apartamentul inchiriat pentru o rulota 6 pe 2 metri patrati, pe care a construit-o singura. Inainte sa se mute, femeia a inceput sa scape rand pe rand de lucrurile personale, pentru a putea incapea in noua casa. Pe unele le-a vandut, in timp ce altele au ajuns la prieteni ori cunostinte de pe Facebook. Si-a pastrat doar trei perechi de pantofi, cateva jachete, fuste si pantaloni, informeaza Daily Mail.

Rebekah lucreaza la o mercerie si isi petrece jumatate din fiecare luna avand grija de caini ai caror stapani sunt plecati in vacanta.

"A fost o schimbare dramatica. Am colectionat mereu lucruri pentru a umple spatiul in care traiesc. Acum am foarte putin si cand ma duc acum intr-un magazin ma gandesc ca nu am unde sa pun ceva ce as vrea sa cumpar si ma simt chiar bine. Nu trebuie sa ne cheltuim banii pe lucruri", spune Rebekah.

Printre lucrurile pe care le-a dat prietenilor se numara si colectia de 700 de carti. "Oamenii de pe Facebook se bateau pe cartile mele. In doua zile le-am dat pe toate", a spus ea, precizand ca si-a pastrat totusi 35 de carti.

In noua casa, Rebekah spune ca nu gateste, ci mananca la un bar din apropiere. Rulota din lemn este parcata pe terenul unei ferme, iar proprietarii i-au permis sa se instaleze acolo in schimbul ajutorului ei prin gospodarie.

Sursa: Daily Mail

Tags: rulota, ferma, casa,


VIDEO PROTVPLUS.RO