S-au plans ca aud sunete bizare din cimitir si au instalat camere. Oamenii, terifiati cand au vazut imagine filmate noaptea

Dată publicare: 18-12-2015 12:24
Dată actualizare: 21-12-2015 07:16
Sursa: The Daily Telegraph


cimitir Australia

Investigatori paranormali sustin ca au capturat imagini incredibile cu o fantoma intr-un cimitir, evenimentul avand loc chiar in noaptea de Halloween.

Oamenii care locuiesc in apropierea unei biserici vechi de 175 de ani, care are si cimitir, au relatat in repetate randuri ca au auzit sunete asemenea unui scancet, iar asta le-a starnit interesul "vanatorilor" de fantome, relateaza The Daily Telegraph.

Patru investigatori paranormali de la Sydney South West Paranormal au supravegheat cimitirul St. Bartholomew din vestul orasului Sydney, Australia. Au capturat nenumarate imagini care le-au dezvaluit surprize de proportii.

Se spune ca biserica, construita in 1841 si distrusa de un incendiu in 1989, ar fi bantuita de mult timp. Investigatorii care au cercetat zona zile si nopti in sir au auzit, de asemenea, sunetele descrise de oameni.

In total, au capturat 300 de imagini, iar cand au ajuns sa o cerceteze pe cea cu numarul 209, au avut o mare surpriza. "Venea spre noi. Avea maini si picioare si parea a fi barbat. Noi nu pretinde ca este spiritul unei fiinte umane, spunem doar ca aceasta este o anomalie'', a declarat Kelly Ryan.

Un istoric local crede ca cimitirul este bantuit de Thomas James Willis, nascut in 1834, in Anglia, un barbat care a avut un sfarsit violent.

Sursa: The Daily Telegraph


VIDEO PROTVPLUS.RO