A iesit din inchisoare cu 9 zile mai devreme. Ce a trebuit sa faca pentru a-si recastiga libertatea

Dată publicare: 28-11-2011 10:36
Dată actualizare: 03-11-2012 08:00
Sursa: Orlando Seninel


detinut

Un barbat din Florida a reusit sa iasa din inchisoare cu 9 zile mai devreme decat prevedea sentinta. El a facut o intelegere surprinzatoare cu judecatoarea care il condamnase pentru ca a condus cu permisul suspendat.

George McCovery a avut norocul sa fie judecat de un magistrat cunoscut prin propunerile lui inedite.

El cantarea peste 150 kg cand a ajuns la inchisoare, iar judecatoarea i-a propus sa slabeasca, pentru a fi eliberat mai devreme. Astfel, fiecare jumatate de kilogran pierdut insemna o zi in minus in inchisoare.

Ambitios, George a reusit sa slabeasca peste 11 kg in numai 20 de zile.

"Incerc sa schimb persoana care este in fata mea, in instanta”, spune judecatoarea, precizand insa ca daca un detinut merita sa stea mult timp la inchisoare, ea nu va face niciun compromis.

In final, femeia l-a felicitat pe George pentru reusita, recunoscand ca nu se astepta ca acesta sa slabeasca atat de mult.

Barbatul povesteste ca i-a fost greu sa piarda kilograme atat de repede, dar a fost sustinut de colegii sai de celula si motivat de dorinta de a fi acasa de Ziua Recunostintei.

El a tinut un regim strict, mancand numai la cina, cand i se aduceau legume, in special.

Magistratul Donna Miller este cunoscuta pentru propunerile inedite pe care le face detinutilor.

Ea le-a cerut acestora, spre exemplu, sa urmeze lectii de dans, de matematica sau sa scrie felicitari de Craciun, pentru a-si reduce din pedeapsa.
 

Sursa: Orlando Seninel


VIDEO PROTVPLUS.RO