Nu au bani de facultate si apeleaza la barbatii bogati. Ce fac studentele din Marea Britanie in schimbul banilor

Ultima actualizare: 19-06-2015 07:07
tinere

In trecut, tinerele care voiau sa se intretina in timpul facultatii munceau la supermarketuri. In prezent insa, acestea cauta “sponsori” pe internet.

Ele cauta barbati care sa le intretina, sa le cumpere cadouri si sa le duca in vacante scumpe. Totul, in schimbul unei relatii.

Potrivit unui documentar care va fi difuzat in Marea Britanie de catre Radio 4, numit “Sugar Daddy, Sugar Baby”, solutia tinerelor a devenit un adevarat fenomen. Cele mai multe studente care apeleaza la barbati ca sa le intretina vin de la Universitatea din Kent si de la Cambridge.

Ba chiar exista si un site unde isi pot face un profil pentru a-si gasi un barbat generos, dornic sa le ajute.

“Ca student, ai putine optiuni. Fie ai parinti bogati, fie iti faci un imprumut imens, fie iti cauti un job. Insa daca te angajezi, pierzi multe ore pe care le-ai fi putut dedica somnului. Adoptand un astfel de stil de viata, nu doar ca obtii banii necesari, dar te poate ajuta sa ai succes pe viitor. Multi dintre acesti barbati sunt oameni de afaceri de succes, care iti pot deveni mentori sau viitori angajatori”,
spune Angela Bermudo, reprezentanta site-ului Seekingarrangement.com.

O tanara care a acceptat sa vorbeasca pentru Radio Times, in varsta de 19 ani, a povestit experienta ei cu un barbat in varsta de 40 de ani, de profesie bancher:

“Mi-a zis ca-mi da 3.000 de lire pe luna, in schimbul unei intalniri pe saptamana. A mentionat ca vom iesi la cina in locuri dragute si apoi vom deveni intimi. Am realizat ca nu sunt confortabila cu aceasta ideea, asa ca nu voi repeta experienta. Ei spun ca nu devii o escorta, dar in realitate este doar sex pe bani”.

Pe de alta parte, o alta fata este multumita de acest stil de viata. Samantha Sharratt, in varsta de 29 de ani, “castiga” astfel 4.000 de lire pe luna si marturiseste ca s-a culcat doar cu un barbat din cei zece care au acceptat sa o intretina.

“Mi s-a oferit o masina, ceasuri, vacante scumpe in Jamaica, Bahamas. Un barbat chiar mi-a luat un apartament. Este un stil de viata. Nu trebuie sa faci nimic, doar sa arati bine si sa accepti sa fii rasfatata.”
, spune ea.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO