Mancarea consumata cu ocazia sarbatorilor i-a facut o gaura in stomac. Ce a ales barbatul

Dată publicare: 30-12-2012 15:15
Dată actualizare: 02-01-2013 00:49


Supa mala

Un barbat de 26 de ani a ajuns la spital cu dureri groaznice de stomac dupa ce a luat masa la restaurant in data de 28 decembrie.

Urmatoarea data cand vreti sa comandati mancare chinezeasca picanta, ganditi-va de doua ori! Un barbat de 26 de ani din China a ajuns la spital cu o gaura in stomac din aceasta cauza.

Tanarul a mancat o supa traditionala chinezeasca, cunoscuta sub numele de “mala”, care se traduce prin “o senzatie picanta care te amorteste”. Ingredientele pe care le contine, printre altele, sunt piper Sichuan, condimente locale si piper chili.

Dupa ce a mancat supa, barbatul, care nu a fost identificat, a inceput sa aiba dureri stomacale si sa vomite sange. A fost transportat de urgenta la un spital din Wuhan, unde doctorii i-au descoperit o gaura in peretele stomacului.

Potrivit presei chineze, unele restaurante au inceput sa foloseasca ingrediente de sinteza care imita gustul celor naturale si sunt mai putin costisitoare. Nu se stie insa daca acest lucru s-a intamplat si la restaurantul unde a luat masa barbatul de 26 de ani.
 

Sursa: huffingtonpost.com


VIDEO PROTVPLUS.RO