Un specialist din Statele Unite a descoperit punctul G in timpul unei autopsii. Unde este localizat

Dată publicare: 30-12-2012 09:41
Dată actualizare: 02-01-2013 00:49


sex

Este unul dintre cele mai discutate subiecte de catre medicii specialisti, iar profesorul Adam Ostrzenski, anatomopatolog si ginecolog, sustine ca a dezlegat misterul placerii sexuale feminine.

Profesorul din Florida a declarat ca a descoperit in urma unei autopsii realizate pe o batrana din Polonia, in varsta de 83 de ani, punctul G. Femeia murise din cauza unei rani la cap.

Ostrzenski precizeaza ca punctul G masoara 8,1 milimetri in lungime si intre 1,5 si 3,6 milimetri in latime, cu o grosime de 0,4 milimetri.  Este vorba mai exact de un mic sac format dintr-un tesut extrem de sensibil la excitatii, de culoarea strugurelui negru.

Unu din cinci americani ar renunta la sex timp de un an mai degraba decat la Internet

Doctorul a localizat punctul G pe membrana perineala, la 16,5 milimetri pe partea superioara a meatului urinar (orificiul extern al uretrei).

Colegii doctorului nu s-au aratat insa prea entuziasmati de descoperire din simplul motiv ca a fost examinata o singura femeie.

 

Citeste si:

Cat de perversi sunt femeile si barbatii pe Facebook. 9 din 10 oameni fac asta, dar le e extrem de rusine s-o recunoasca
 

Sursa: New York Daily News

Tags: curiozitati,


VIDEO PROTVPLUS.RO