Ideea originala a unei agentii imobiliare din Olanda. Posibilii cumparatori fac turul casei intr-un rollercoaster. VIDEO

Ultima actualizare: 06-12-2014 07:14
rollercoaster casa

Agentii imobiliari si vizitele obisnuite ale unor proprietati atunci cand sunteti in cautarea unui camin nou ar putea fi de domeniul trecutului, in curand. Si asta datorita unei idei originale care apartine unei agentii imobiliare din Olanda.

Vizitatorii nu trebuie decat sa urce intr-unul dintre trenuletele puse la dispozitie si circuitul complet al casei va fi unul distractiv, dar in acelasi timp cat se poate de cuprinzator, relateaza Daily Mail.

Rollercoaster-ul instalat in locuinta din Olanda are un traseu foarte bine stabilit, astfel incat cei interesati sunt intai plimbati pe la subsolul casei, dupa care ajung la parter, urmand mai apoi sa treaca prin fiecare incapere in parte.

La final, posibilii clienti fac un ultim tur, inconjurand casa la exterior si sunt adusi in fata usii principale, de unde au si plecat.

Chiar daca initial nu pare o cursa serioasa, pe masura ce inainteaza, oamenii care au trecut prin acest experiment au avut surpriza ca trenuletul in care se aflau sa prinda viteza destul de mare, fiind uimiti sa constate ca traseul nu este lipsit de adrenalina.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO