Cel mai neobisnuit preot din Marea Britanie. Are zeci de tatuaje, este fotomodel si se deplaseaza cu motocicleta sau pe skate

Ultima actualizare: 08-11-2014 00:31
preot

Preotul Rob Popejoy are un mod unic de a se apropia de Dumnezeu si este, in sine, un personaj neconventional pentru un slujitor al Domnului.

Tanarul, care isi face meseria la un colegiu, se mandreste cu modul in care arata si spune ca il ajuta sa relationeze cu membrii parohiei sale, potrivit Metro.

Acesta are zeci de tatuaje, pe tot corpul, care au legatura cu credinta sa, dar si cu pasiunea pentru seria de filme Star Wars.

In varsta de 30 de ani, barbatul a acceptat chiar sa fie si fotomodel pentru un proiect de arta, sfidand astfel ideea ca ar fi un preot ca toti ceilalti.

"Tinand cont de modul in care reprezint religia, trebuie sa trecem peste vechile modele si sa facem astfel incat religia sa fie in ton cu vremurile si abordabila pentru toata lumea", spune Rob.

 
 
Barbatul explica faptul ca modul in care arata il ajuta sa relationeze si sa se apropie de studenti, mai ales daca tinem cont de faptul ca merge cu motocicleta sau ca se da cu skateboard-ul.
 
Preotul a inceput sa lucreze la Colegiul Bath, in februarie anul trecut, dupa ce a avut si alte locuri de munca in interiorul sistemului educational.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO