Afirmatia care a indignat lumea araba. De ce femeile n-ar trebui sa manance banane si castraveti

Dată publicare: 12-12-2011 09:16
Dată actualizare: 16-10-2012 00:15


femeie mancand banana

Un cleric islamist care traieste in Europa a declarat ca femeile nu ar trebui sa atinga si nici macar sa se uite la banane sau castraveti, pentru a nu avea “fantezii sexuale”. Iar ideal ar fi nici sa nu le manance...

Liderul religios, a carui identitate nu a fost dezvaluita, a fost citat de canalul de stiri el-Sawsana spunand ca in cazul in care femeile ar vrea sa manance fructe sau legume a caror forma amintesc de organul sexual masculin, o alta persoana, de preferinta un barbat, ar trebui sa le taie in bucati mici si sa i le serveasca.

Clericul este de parere ca femeile ar trebui sa uite ca pe lume exista morcovi sau dovlecei, pentru ca aceste legume le-ar duce cu gandul la sex.

Reporterul agentiei egiptene l-a intrebat pe acesta cum ar trebui sa se procedeze in cazul in care o femeie ar vrea sa gateasca un fel de mancare cu aceste legume. Vizibil iritat, clericul a dar urmatorul raspuns: ca reporterul ar trebui sa taie in bucati legumele, intr-un loc ascuns, si apoi sa le trimita la bucatarie.

Acest interviu publicat on-line a declansat furie, atitudinea acestui barbat fiind considerata a fi deplasata. Unul din cititori a spus ca acest lider religios arunca o lumina negativa asupra islamului.

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO