Acest copil va deveni UNUL DINTRE CEI MAI BOGATI oameni din Europa

Dată publicare: 13-06-2012 10:07
Dată actualizare: 01-11-2012 22:05


Mollie Price

O fetita de 6 ani din Marea Britanie le da lectii de economie celor mai bogati oameni din lume.

Mollie Prince iubeste dulciurile. Atat de mult, incat filmul ei preferat este Charlie and The Chocolate Factory. Cum nu gasea un magazin care sa comercializeze cele mai bune dulciuri in acelasi loc, s-a gandit ca, in loc sa astepte pana apare unul, mai bine il deschide chiar ea.

Ajutata de mama ei, copila de 6 ani a transformat Mollie’s intr-un lant de magazine. Marti, a avut loc inaugurarea celui de-al treilea, in Shrewsbury’s Pride Hill Shopping Centre din Welshpool.

Inclinatia pentru afaceri i-a fost cunoscuta oficial, micuta fiind numita cel mai tanar antreprenor din Marea Britanie.

Mama lui Mollie a marturisit ca isi ajuta fetita, insa ideile de afaceri nu ii apatin. Mollie este spiritul creator din spatele afacerii si planuieste sa isi extinda imperiul.

"Poate suna nebuneste, dar credeti-ma ca Mollie este creierul din spatele operatiunii. Magazinul a fost ideea lui Mollie. (…) Sambata lucreaza in unul dintre magazine, iar duminica se trezeste la 5 dimineata sa mearga in Birmingham pentru aprovizionare. Isi roaga prietenii sa incerce dulciurile, ca sa decida care sunt bune. Are in planuri extinderea afacerii si am putea deschide un nou magazin. Cu siguranta va face cariera in afaceri si planuieste sa devina lider de piata pe acest segment", a marturisit mama lui Mollie, Becky.

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO