A ascuns un cufar si acum mii de oameni din toata lumea calatoresc sa-l caute. Ce a ascuns inauntru un batran de 84 de ani

Dată publicare: 03-05-2015 14:48
Dată actualizare: 06-05-2015 06:54


comoara

In urma cu patru ani, un milionar in dolari in varsta de 84 de ani a ascuns un cufar care, spune el, ar valora 2 milioane de dolari.

Forrest Fenn, un colectionar de arta, autor de carte si veteran de razboi, spune ca motivul pentru care a ascuns o asemenea avere in padure este ca a vrut sa-si faca familia sa se ridice de pe canapea si sa mai iasa la aer. Ideea i-a venit inca din 1988, cand a fost diagnosticat cu cancer in faza terminala.

Atunci, batranul s-a apucat sa scrie o carte cu poeme care contin cele 9 indicii necesare pentru a gasi cufarul valoros. "Nimeni nu va da peste el in mod accidental. Familia mea va trebui sa isi dea seama ce inseamna fiecare indiciu pentru a ajunge la avere", a declarat Fenn intr-un interviu.

Barbatul a dezvaluit ca un singur membru al familiei sale a reusit sa se apropie la 60 de metri de locul ascunzatorii, fara sa o gaseasca inca.

Vestea ca o asemenea comoara sta ingropata intr-o padure a atras mii de oameni din intreaga lume. Acestia au calatorit din Asia, Africa de Sud sau Europa pana in New Mexico, cu speranta ca vor da lovitura.

"Ar putea fi gasit maine sau s-ar putea sa nu fie gasit nici peste 1000 de ani. Incerc sa vad imaginea de ansamblu. Multi dintre cei care cauta comoara nu vad lucrurile asa cum le vad eu", a mai adaugat Forrest Fenn.

Sursa: Sunny Skyz

Tags: comoara, cufar, avere,


VIDEO PROTVPLUS.RO