Impact mortal la Oradea. Un motociclist a fost acrosat de un camion

06-04-2012 14:14


La scene infioratoare au asistat in aceasta dimineata cativa soferi care se aflau la iesirea din Oradea, spre Satu Mare. Chiar sub ochii lor, un motociclist a fost acrosat de un camion-cisterna, care l-a si zdrobit.

Aproape o ora s-au chinuit medicii SMURD sa il resusciteze pe ranit, dar nu l-au putut salva.
Accidentul s-a petrecut la putin timp dupa ora 9. Se pare ca motociclistul, un barbat de 57 de ani, care circula in fata camionului, a vrut sa vireze la dreapta, ca sa o ia pe un drum lateral, dar a fost acrosat si proiectat sub rotile masinii din spate.

"Zice ca eram cu masina in spatele camionului, am vazut ca l-a acropsat o data, l-a dezechilibrat, l-a mai acrosat o data si a cazut sub rotile camionului. Eu am claxonat. Efectiv a trecut peste el", a declarat un martor.

Soferul camionului sustine ca, din cauza cabinei foarte inalte, nu a observat manevrele motociclistului si nu si-a dat seama ca a trecut peste el.

"Zice ca nu stiu cum s-a intamplat, a vrut probabil sa vireze la stanga, am oprit foarte repede, nu stiu cum mi-a ajuns sub roti”, a declarat soferul camionului.

Sub greutatea camionului-cisterna de 15 tone, casca motociclistului s-a sfaramat ca o coaja de ou, iar barbatul a suferit leziuni extrem de grave. Medicii SMURD nu l-au mai putut salva, chiar daca mai avea puls cand l-au gasit.

"Degeaba e sofer profesionist, ca in mod normal un profesionist trebuia sa simta si o gaina sub roti!", a spus un martor.

“Se pare ca motociclistul a depasit pe partea dreapta camionul, intre bordura si camion, dupa care s-ar fi dezechilibrat, iar masina a trecut peste el”, a declarat Viorel Danciu, comisar-sef in cadrul Serviciului Politiei Rutiere Bihor.

Politistii incearca sa stabileasca exact cum s-a intamplat accidentul, iar soferul camionului ar putea fi cercetat pentru ucidere din culpa.


 

VIDEO PROTVPLUS.RO