Anchetatorii incearca sa dezlege misterul disparitiei avocatului si a sotiei sale suspectati de omor

06-12-2012 14:29


 Ultimele persoane care au stat de vorba cu sotia avocatului din Oradea si cu soacra lui, incearca sa dezlege misterul disparitiei celor trei, la fel ca anchetatorii care au preluat acest caz complicat.

 Cei doi soti sunt banuiti ca ar fi ucis-o pe mama femeii, dupa care au disparut. Sunt dati acum in urmarire, iar politistii trebuie sa afle de unde provin petele de sange descoperite, se pare, in apartamentul lor.

Cosmin Moraru este avocat al Baroului Oradea din 1999. Barbatul a divortat si s-a recasatorit cu Krisztina, o profesoara care preda economia la Colegiul Tehnic "Mihai Viteazul", din Oradea. Mama ei, pedagog la un liceu din localitate, a fost vazuta ultima data de colegii ei, luni dimineata, atunci cand a plecat de la serviciu. Ar fi trebuit sa se intoarca in aceiasi seara la internatul liceului, insa acest lucru nu s-a intamplat.

Vecinii avocatului spun ca ar fi auzit scandal luni dimineata in apartamentul lor si unul dintre ei, a sunat la politie. Agentii au venit acolo si au aplanat scandalul casnic, dar ce s-a intamplat dupa plecarea lor, ramane un mister. Luni noaptea, cei doi soti au fost vazuti de un vecin plecand in graba, cu masina plina de bagaje. Au fost dati in urmarire iar masina lor, un Renault argintiu, a fost data in consemn.

Un avocat din Oradea a disparut de doua zile impreuna cu sotia sa. Cei doi sunt suspectati de crima


 

 

VIDEO PROTVPLUS.RO