Bacalaureat 2012.Raspunsul halucinant al unui elev din Dambovita la intrebarea "cum v-ati pregatit?"

08-07-2012 16:24


La Grupul Scolar Agricol Tartasesti, niciun elev nu a promovat. Cand ii asculti insa pe elevii din zona, incepi sa intelegi si de ce.

 "Cum v-ati pregatit?" a fost intrebarea simpla si nevinovata a reporterului Stirilor ProTV.  "Mi-am facut freza, m-am aranjat, m-am pregatit sa fiu sexy" a fost replica antologica a elevului. Stati asa, ca inca nu se prezentase. "Ma numesc Robert. Robert Pacino".

"La Grupul Scolar Agricol din Tartasesti toti cei 66 de candidati au picat. Pe de alta parte, sunt 15 note de 10.00, din care sase la Colegiul National Targoviste, sapte la Colegiul National din Pucioasa, o nota la Liceul Teoretic Iancu C. Vissarion Titu si inca una la Colegiul National din Gaesti", a declarat inspectorul scolar adjunct al ISJ Dambovita, profesorul Ovidiu Basceanu.

Conform sursei citate, mediile cele mai mari pe unitati de invatamant au fost obtinute la Colegiul National Targoviste, unde promovabilitatea a fost de 93,07 la suta, si Colegiul National unde au promovat examenul 92,07 la suta dintre candidatii care s-au prezentat la probe.

Citeste si:

Cele mai nebune perle de la BAC 2012. Nu poti sa crezi ca elevii au spus asta!

Structura anului scolar 2012-2013. Cand incepe scoala, programul vacantelor si examenelor

VIDEO PROTVPLUS.RO