Primele imagini cu Dacia Logan cu cutie automata. Cat trebuie sa platiti in plus pentru transmisia Easy-R. VIDEO

Dacia

Dacia a prezentat pe contul oficial de Facebook prima reclama la versiunile Logan care au cutie robotizata, Easy-R, la un pret cu 500 de euro mai mare decat cel al versiunii manuale

Noua transmisie va fi disponibila in versiuni specifice, cu 5 trepte pe motorizarea TCe 90 CP si, respectiv, cu 6 trepte, pe motorizarea 1.5 dCI 90 CP, ambele asociate cu sistemul Stop & Start. Cutia dispune de un sistem de actionare electromagnetic (pilotat de un calculator) care asigura debreierea, schimbarea vitezelor si actionarea ambreiajului in locul soferului. Ea dispune de doua moduri de functionare, adaptate tuturor nevoilor: Drive sau Manual (Impulsional). Preturile variaza intre 10.350 euro (TVA inclus) pentru modelul Logan Laureate 0.9 TCe 90 CP Easy-R si 13.600 euro (TVA inclus) pentru modelul Logan MCV Prestige 1.5dCi 90 CP Easy-R.

De asemenea, Dacia informeaza ca modelele Logan MCV si Sandero vor beneficia, incepand din luna iunie, de propriile versiuni Prestige la fel ca si Dacia Logan. Astfel, echipamente precum sistemul de climatizare cu reglare automata, plansa de bord specifica sau comanda geamurilor electrice integrata in portiere devin disponibile pentru trei din cele mai solicitate modele Dacia.

Versiunile Prestige sunt disponibile cu o gama completa de motorizari, atat pe benzina, cat si diesel. Amatorii propulsoarelor pe benzina pot astfel alege intre motorul 1.2 16V, de 73 CP, apreciat pentru consumul redus si blocul TCe de 90 CP. Oferta diesel este alcatuita din motorul 1.5 dCI, in cele doua variante de putere, de 75 CP si 90 CP. Preturile variaza intre 9 500 Euro (TVA inclus) pentru modelul Logan Prestige echipat cu motorul 1.2 16V de 73 CP si 13 600 Euro (TVA inclus) pentru modelul Sandero Prestige, echipat cu motorul TCe 90 CP si cutie Easy-R.

Citește și
cover prima uzina Dacia
Autoritatile germane au gasit "NEREGULI" la un model Dacia. Ce este tehnologia "Thermofenster", interzisa in SUA
De ce „urăște” Donald Trump Ucraina. În 2019 i-a spui lui Zelenski: „Ucraina știe multe despre asta”

Compania Dacia a fost preluata de Renault in anul 1999. Relansata in 2004 cu modelul Logan, Dacia a devenit un jucator de notorietate pe piata auto europeana.

Articol recomandat de sport.ro
O tânără gimnastă murit la doar 17 ani. "A luat-o de lângă noi în doar 24 de ore"
O tânără gimnastă murit la doar 17 ani. "A luat-o de lângă noi în doar 24 de ore"
Citește și...
Dacia Renault, cea mai importanta prezenta la Targul de masini din Casablanca.
Dacia Renault, cea mai importanta prezenta la Targul de masini din Casablanca. "Este o afectiune intre brand si marocani"

Marocul este, zilele acestea, locul unde pot fi vazute cele mai noi modele de autoturisme. Printre cele mai cautate si apreciate se afla Dacia, insa si autoturismele produse de Mercedez Benz au mii de adepti in Casablanca.

Autoritatile germane au gasit
Autoritatile germane au gasit "NEREGULI" la un model Dacia. Ce este tehnologia "Thermofenster", interzisa in SUA

Scandalul emisiilor poluante declansat la Volkswagen se extinde asupra mai multor mari producatori auto, pe lista carora a ajuns acum si Dacia.

Furiosi ca nu si-a mutat Dacia din loc de 5 ani, vecinii s-au gandit sa ii dea o lectie.
Furiosi ca nu si-a mutat Dacia din loc de 5 ani, vecinii s-au gandit sa ii dea o lectie. "A facut-o in semn de gluma"

O masina uitata de proprietar pe o strada din Ploiesti a ajuns pe internet, dupa ce o dunga alba de var, trasata pe o bordura, trece si peste ea.

Recomandări
Israelul a atacat Iranul. Explozii puternice și în sudul Siriei
Israelul a atacat Iranul. Explozii puternice și în sudul Siriei

Israelul a lansat joi noapte un atac asupra Iranului, după acțiunea din weekend asupra teritoriului său. Explozii puternice s-au auzit în centrul țării, în orașul Isfahan, în apropierea unei baze militare.

Nicolae Ciucă, despre introducerea serviciului militar obligatoriu: Nu avem pregătită infrastructura necesară
Nicolae Ciucă, despre introducerea serviciului militar obligatoriu: Nu avem pregătită infrastructura necesară

Nicolae Ciucă, a declarat, joi, că România nu are pregătită infrastructura necesară pentru introducerea serviciului militar obligatoriu în următorii doi ani, el menţionând şi că "s-au dus vremurile" în care oamenii să fie aduşi cu arcanul la armată.

SUA au împiedicat prin veto aderarea la ONU a Palestinei ca stat membru cu drepturi depline
SUA au împiedicat prin veto aderarea la ONU a Palestinei ca stat membru cu drepturi depline

SUA au pus capăt joi speranţei firave a palestinienilor de a deveni membri cu drepturi depline la ONU, impunând, în mod deloc surprinzător, un veto în Consiliul de Securitate cererii palestiniene, criticată de Israel.