Un antrenor de fotbal din judetul Alba a fost ucis de depresie

06-11-2014 17:14


Un antrenor de fotbal din judetul Alba a fost ucis de depresie

"Depresia m-a invins." Cu aceste cuvinte asternute intr-un bilet de adio, un fost antrenor si jucator de fotbal din judetul Alba, si-a luat ramas bun de la apropiati si s-a sinucis.

Prietenii cred ca moartea surorii sale gemene, de care era extrem de legat, l-a doborat pe barbatul de 56 de ani. Emil Timpea si-a dedicat viata fotbalului si dupa ce in tinerete a jucat ca mijlocas la echipa Clubului Metalurgistul Cugir in Divizia B, iar mai apoi a devenit antrenor.

Depresia a inceput sa-i faca insa probleme de cativa ani si in ciuda faptului ca a urmat multe tratamente, nu s-a ameliorat. Se simtea probabil si foarte singur: sotia si fiul lui s-au stabilit in strainatate si ii vedea foarte rar. Apoi, a pierdut o alta fiinta draga, sora lui geamana, iar dupa aceasta tragedie, spun apropiatii, devenise tot mai trist.

Fostul sportiv a lasat o scrisoare de adio, in care isi cerea iertare de la toti prietenii si rudele sale. In semn de respect pentru fostul lor coleg si antrenor, membrii echipei de fotbal vor purta sambata, la urmatorul meci, banderole negre si vor tine un moment de reculegere.

 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO