Tinerii talentati participa la Tabara de Muzica organizata de Marius Moga

Ultima actualizare: 30-05-2014 07:09

Zeci de tineri talentati din toata tara se afla saptamana aceasta la Alba Iulia, in Tabara de Muzica organizata de Marius Moga - eveniment ajuns la cea de-a doua editie.

Compozitorul s-a intors pe meleagurile natale, unde va lucra alaturi de cei care isi doresc o cariera de artist. Pentru ca succesul sa fie garantat, vor lucra zi si noapte in cele 7 studiouri din oras. Programul cuprinde cursuri de canto, intalniri cu oameni din lumea muzicii, dar si adevarate lectzii de viata.

Tabara de muzica si-a deschis aseara portile pentru 50 de tineri care vor deslusi tainele muzicii, alaturi de cei mai buni artisti ai momentului. Inca de la 14 ani, Alexandru munceste pentru a-si construi o cariera de artist. Acum, vrea sa profite sa invete cat mai multe de la adevarati profesionisti in domeniu.

"La inceput scriam poezii, pana cand am vazut ca pot sa imi transpun viata in versuri. Am venit sa facem hituri, sa facem ce ne place", povesteste Alexandru Raducan.

La o viata pe scena viseaza si Malina. Are 17 ani si de 13 cocheteaza cu muzica.

"Este o experienta unica pe care nu oricine are ocazia sa o traiasca si imi place foarte mult sa lucrez cu acesti oameni talentati si sper sa iasa niste piese foarte tari", recunoaste Malina Tanase.

Si, pentru ca au mult de munca, si au la dispozitie o saptamana, tinerii au luat deja cu asalt studiourile.

"Tabara asta nu este doar despre note, e despre viata, e despre cum vrei sa te hotaresti ca vrei sa reusesti si chiar daca cazi te ridici si incerci din nou trebuie sa reusesti", explica Marius Moga.

Anul trecut, tabara a fost organizata la Paltinis. 70 de oameni din lumea muzicii si-au unit atunci fortele pentru a descoperi noi talente.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO