Shal Crazy Air "rupe" cosul la PRO WINNERS CUP

Autor: Stirileprotv.ro
Ultimul update: Sambata 25 Mai 2013 06:47
Data publicarii: Miercuri 22 Mai 2013 16:21
Categorie: Pro Winners Cup

Aleksandr Shalygin, de doua ori campion european la SlamDunk si finalist in mai multe competitii mondiale de profil, va zbura alaturi de concurentii PRO WINNERS CUP intr-un show memorabil.

Banca Transilvania, banca tuturor clujenilor, este din nou aproape de tine. Shal, castigatorul a peste 100 de competitii de slamdunk, iti este prezentat in exclusivitate la Cluj de catre Banca Transilvania.

Aleksandr Shalygin a castigat in 2009 Campionatul European de SlamDunk desfasurat la Bucuresti, dupa ce a sarit peste o masina. Rusul Aleksandr “Shal” Shalygin a concurat alaturi de 12 sportivi din 10 tari si a demonstrat ca executiile de exceptie sunt specialitatea lui.

In timp ce dunkerii au sarit peste scaune, oameni si motociclete, Shal a sarit peste o masina, dar nu oricum. Supranumit „Crazy Air”, rusul a innebunit aerul si spectatorii din Bucuresti dupa ce le-a spus organizatorilor ca oricine poate sari peste o masina decapotabila. El le-a cerut organizatorilor sa ridice acoperisul masinii si i-a convins pe fani ca are „arcuri” in momentul in care a „zburat” peste masina si a marcat slam-dunkul care i-a adus trofeul.

In anul urmator, Shal „Crazy Air” a dovedit ca titlul obtinut la Bucuresti nu a fost o intamplare. Astfel, in 2010 Aleksandr Shalygin a castigat din nou titlul de Campion Europen de SlamDunk.

In palmaresul sportivului rus se mai regasesc si doua titluri de campion in cadrul „World Streetball Cup Moscow Open SlamDunk” si sapte titluri de campion la Slamdunk in Rusia.

Shal s-a numarat si printre finalistii „Top World Dunk Contest Quai 54” desfasurat in Paris, Franta, precum si printre finalistii „Top World Dunk contest Midnight Madness”, desfasurat in London, Marea Britanie.

Shal „Crazy Air” va face o demonstratie de maiestrie in Polus Center. Vino sa participi la un spectacol memorabil, in care Shal sare peste sapte oameni si marcheaza slam-dunkuri de exceptie, dar si alte sarituri incredibile.

Banca Transilvania si PRO TV te asteapta pe 1-2 iunie in parcare la Polus Center la cea mai tare comeptitie de StreetBall.
 

Comentariul zilei la PRO WINNERS CUP 2013
Comentariul zilei la PRO WINNERS CUP 2013
VIDEO PROTVPLUS.RO
streetball, Shal
Shal a facut show la campionatul PRO WINNERS CUP
24 de echipe si-au disputat trofeul Pro Winners Cup 2013. Cei mai buni au castigat 4.500 de lei
Shal vrea tot mai sus
Comentariul zilei la PRO WINNERS CUP 2013
Streetball pe paine. De asta vor avea parte clujenii in acest sfarsit de saptamana
Comentariul zilei la PRO WINNERS CUP 2013
PRO WINNERS CUP pune la bataie premii pentru toti concurentii
Si pilotii stiu sa sara. Napoca Rally Academy s-a inscris la PRO WINNERS CUP
Comentariul zilei la PRO WINNERS CUP 2013
Comentariul zilei la PRO WINNERS CUP 2013
A inceput numaratoarea inversa pentru PRO WINNERS CUP. Echipa castigatoare duce acasa 4.500 de lei
Comentariul zilei la PRO WINNERS CUP 2013