O tanara de 18 ani, eleva in Cluj, va reprezenta Romania la un prestigios concurs de frumusete, Top Model of The World

Dată publicare: 06-09-2016 15:24
Dată actualizare: 09-09-2016 06:52


O tanara de 18 ani din Maramures, eleva in Cluj, va reprezenta Romania la un prestigioas concurs de frumusete, Top Model of The World

Bianca Iuga a reusit sa impresioneze juriul prin naturaletea ei, si a reusit sa castige finala selectiei nationale organizata la Sinaia.

Bianca Iuga a intrat in lumea modei din 2013. De atunci si pana astazi viata ei s-a schimbat total. A invatat ce inseamna frumosul si cum sa se puna in valoare. Recent a participat la concursul care a desemnat reprezentanta Romaniei pentru competitia globala “Top Model of The World”. Ea a fost considerata modelul anului si a reusit sa se remarce din cele 37 de participante din categoria ei fiind pregatita de celebra Lili Mihacea, fosta Miss Romania.

Cea mai grea proba a fost interviul unde a primit o intrebare cheie din partea juriului: ce ii place la ea?

Bianca Iuga, model: “Am spus ca fiecare fata are o frumnusete anume, o carisma si ma gandesc ca am o naturalete aparte fata de alte fete. Inca de mica am fost incantata de aceste concursuri, de fetele care merg pe tocuri cu rochii sclipitoare, pentru mine chiar e un vis implinit”.

Marea finala va avea loc cel mai probabil vara viitoare, insa locatia nu a fost stabilita inca de organizatori. Acolo vor participa fete din sute de tari din intreaga lume.


 

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO