Intrecere de ciclism rutier la Sibiu. Concurentii vor avea de parcurs un traseu de 18 kilometri

Ultima actualizare: 02-05-2014 07:07
Cupa Aradului la Ciclism

Sibienii amatori de ciclism sunt asteptati la a doua editie a competitiei “Criteriul primaverii”. Intrecerea se desfasoara pe o distanta de 18 kilometri si are ca scop promovarea miscarii pentru sanatate.

Sibienii sunt invitati sa participe, joi, 1 mai, la cea de-a doua editie a competitiei “Criteriul primaverii”. Intrecerea de ciclism rutier se desfasoara pe o distanta de 18 kilometri, pe traseul Dumbrava (zona Hotelului Hilton) – DJ 106 A – Rasinari – Manastire Rasinari – Poplaca – DJ 106 R – Inspectoratul Judetean de Jandarmi Sibiu.

Startul festiv al intrecerii va fi dat la ora 10,00, in parcarea Salii Transilvania, iar startul tehnic al competitiei este programat la ora 10,30, la iesirea din municipiu, in zona Hotelului Hilton.

Cei care doresc sa se inscrie in cursa trebuie sa aiba 14 ani impliniti. Detalii despre conditiile de participare, precum si formularul de inscriere se gasesc pe www.bikeromania.ro/criteriul-primaverii.

Fiecare participant care va trece linia de sosire va primi, din partea organizatorilor, un tricou inscriptionat cu logo-ul competitiei. Castigatorilor le vor fi oferite cupe, diplome si premii in obiecte.


Pentru buna desfasurare a competitiei si pentru securitatea concurentilor, traficul rutier va fi oprit pe traseu, dupa cum urmeaza:

- Pe tronsonul Dumbrava – DJ 106A – Rasinari (pana la podul peste raul Steaza, catre Poplaca), in intervalul orar 10,30 – 10,50;
- Pe tronsonul Rasinari (podul peste Steaza) – Manastire Rasinari – Poplaca – DJ 106R – Inspectoratul de Jandarmi Sibiu, in intervalul 10,50 – 11,30.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO