Face banca la CFR, dar n-are stres! Viitorul ii e asigurat

Panin magazin

Cel mai longeviv jucator din lotul lui Andone, Panin, nu mai are loc nici in lotul de 18 al ardelenilor. Si asa, „Pana” e relaxat. A intrat in afaceri desi mai are un an de contract cu CFR-ul.

Panin e din 2004 la CFR, exact dupa promovare fiind adus de Aurel Sunda in Gruia dupa experienta UTA. De atunci, „Pana” a rezistat in lotul clujenilor fara nicio accidentare, record in materie pentru lotul CFR-ului in era Paszkany. Atasamentul fata de culori i-a adus lui Panin, in aceasta fara, si o prelungire de contract pe un an plus promisiunea ca din 2013 va trece in birouri langa Iuliu Muresan.

Si asa, Panin isi betoneaza viitorul. Si-a deschis o afacere intr-un mall din Cluj unde comercializeaza produse sportive. Afacerile sunt la moda mai ales printre fundasii CFR-ului. Italianul Felice Piccolo a investit o suma frumusica anul trecut intr-un imobil exact in centrul Clujului. La parterul lui exista si un restaurant cu specific italian pe care Piccolo l-a dat in chirie. Fostul fundas al lui Juventus si-a mai cumparat si un apartament intr-o zona de lux din Cluj in primavara acestui an.

Articol recomandat de sport.ro
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Citește și...
Tunar pentru Ligă. CFR vrea un jucător cotat la 2,6 milioane de euro
Tunar pentru Ligă. CFR vrea un jucător cotat la 2,6 milioane de euro

 Accidentarea lui Liviu Ganea e mai gravă decât estimau şefii din Gruia. Atacantul va reveni pe gazon abia la finalul lunii septembrie, motiv pentru care şefii au decis să mai transfere un atacant.

Paszkany mai vrea un atacant. Pe doua locuri, in ofensiva, se vor bate 6 jucatori
Paszkany mai vrea un atacant. Pe doua locuri, in ofensiva, se vor bate 6 jucatori

Lupta la CFR e mai tare ca examenul de magistratura. Atacul lui Andone rupe in amicale, dar Paszkany stramba din nas! „Mai vreau un atacant, va fi cireasa de pe tort”, se lauda patronul din Gruia. Kapetanos e golgheterul verii, cu 6 goluri.

Recomandări
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la "Mihail Kogălniceanu" și susține că NATO se pregătește pentru război

Activitățile NATO în Europa de Est și în regiunea Mării Negre au ca scop pregătirea unui posibil conflict cu Rusia, a anunțat, joi, Ministerul rus de Externe, informează RIA Novosti.

Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate
Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate

Rusia nu are proiecte privind nicio ţară din NATO şi nu va ataca Polonia, statele baltice sau Republica Cehă, dar dacă Occidentul îi livrează Ucrainei avioane de luptă F-16, atunci acestea vor fi doborâte de forţele ruse, a afirmat Vladimir Putin.

Presa americană:
Presa americană: "Mafia românească vine după cardurile voastre". Metoda prin care interlopii fac 9 mil. $ pe lună

Procurorii din California susțin că mafia românească a dat o nouă înfățișare unei vechi înșelătorii: skimming-ul cardurilor de debit.