Cros de Ziua Europei. La Alba Iulia istoria se imbina cu miscarea

08-05-2014 10:02


cros, Ziua Europei

3, 2, 1 ... Euro-Start! Vino si insuflesteste Cetatea! Pe 9 mai, de Ziua Europei, va fi organizat la Alba Iulia crosul dedicat Uniunii Europene care va imbina miscarea cu istoria.

Startul crosului de Ziua Europei se va da la ora 11.00 si se va desfasura pe traseele de Vest si de Nord ale Cetatii Alba Carolina, cu pornire din fata Catedralei Reintregirii din Alba Iulia.

Participantii vor avea pe traseu sase puncte intermediare personalizate cu date importante din istoria Uniunii Europene. La fiecare punct de control se vor colecta piesele unui puzzle ce formeaza in final harta Uniunii Europene.


Inscrierile la cros se pot face on-line, prin completarea formularului disponibil la adresa de internet http://europedirect-adrcentru.ro/index.php/cros-ziua-europei/formular-inscriere-crosul-europei, la sediile institutiilor organizatoare sau in ziua cros-ului, la linia de start. Varsta minima de participare este de 12 ani. La final, toti participantii vor primi diplome de participare si obiecte promotionale.
 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO