Barbatul care si-a violat fiica de doi ani si jumatate este cercetat pentru tentativa de omor

Ultima actualizare: 24-08-2012 21:14
Bucurestean arestat

Barbatul din Maramures, care in urma cu zece zile a abuzat-o cu salbaticie pe fetita lui in varsta de doi ani si jumatate, a fost arestat acum, iar cea mai grava acuzatie pe care i-o aduc procurorii nu este cea de viol, ci de tentativa de omor.

Ceea ce i-a revoltat de la bun inceput pe anchetatori in acest caz a fost faptul ca mama copilei a stiut ce se petrece, dar a incercat sa isi acopere barbatul. El le-a spus politistilor, dupa ce copila a ajuns in stare grava la spital, ca cea mica s-ar fi ranit intr-o buturuga. Luata pe nepregatite, sotia lui a indrugat o alta minciuna. Acum, dupa ce expertiza psihiatrica a aratat ca barbatul are discernamant, el a fost arestat pentru 29 de zile sub acuzatiile de tentativa de omor, viol si corupere de minori, dupa ce medicii spun ca fetitei i-a fost pusa viata in pericol, in urma abuzului comis cu bestialitate.

Copila s-a refacut fizic, insa va ramane probabil pentru multa vreme cu o trauma psihica. Ea este deocamdata in grija statului si e putin probabil sa mai fie lasata langa mama ei, care n-a stiut cum sau nu a vrut sa o apere de tatal abuziv.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO