Asociatia Little People Romania premiata la Viena


Ultimul update: Sambata 06 Iulie 2013 07:01
Data publicarii: Miercuri 03 Iulie 2013 11:37
Categorie: Ardeal
Asociatia Little People Romania premiata la Viena

Asociatia Little People Romania a fost premiata cu 40.000 de euro pentru programele prin care au fost ajutati copiii si tinerii afectati de cancer. Proiectul „Nu imi este frica” a fost declarat castigator in cadrul unei gale organizate in Viena.

Proiectul „Nu imi este frica” al Asociatiei Little People Romania, catgiatorul marelui premiu, ofera sprijin psiho-social copiilor si tinerilor bolnavi de cancer, printr-un program de interventie bazat pe tehnici de terapie prin joc. Proiectul a inceput in 2010, cand aproximativ 400 de copii nou-diagnosticati nu primeau niciun sprijin psiho-social.

In prezent, Asociatia Little People Romania si voluntarii din program ofera terapie prin joc tinerilor si copiilor din toate cele sapte spitale care acorda tratament complet impotriva cancerului.

Fundatia ERSTE a premiat 35 de organizatii ale caror eforturi sunt indreptate cu pasiune catre integrarea persoanelor marginalizate in tarile din Europa Centrala si de Sud-Est.

Premiile au fost decernate in cadrul unei ceremonii care a avut loc la Viena, in fata a peste 700 de reprezentanti ai societatii civile, mediului de afaceri si organizatiilor mass-media din Austria si Europa Centrala si de Sud-Est.


 

Sursa: Pro TV

Komondor campion. Raro este cel mai frumos caine din lume
Trei premii UNITER pentru Cluj
Trei premii UNITER pentru Cluj
VIDEO PROTVPLUS.RO