Alternativa la gratare. Plimbari cu poneiul si minigolf

01-05-2012 13:33

Pentru cei satui de mici si de gratare, astazi e o zi perfecta pentru o vizita la zoo, mai ales la Cluj, unde poti interactiona cu animalele si le poti hrani cu mana ta.

Parcul zoo din padurea Faget a fost deschis in urma cu doi ani, spre bucuria parintilor, dar in special spre bucuria celor mici. Inca de la inceput s-a bucurat de un imens succes, iar zilele acestea a fost doborat recordul de vizitatori, mai ales ca vremea a fost excelenta.

Cei mai incantati sunt cei mici, care le pot da de mancare cerbilor lopatari si lamelor, dar pot si sa incalece poneii dragalasi. Ami si Perla sunt vedetele acestui parc si plimba pe spinarea lor, in fiecare zi, sute de copii. Lasam poneii sa se odihneasca si ajungem la doua lame care abia asteapta sa fie rasfatate de vizitatori. Pe ele chiar nu le deranjeaza caldura.

La sunetul clopotului, vin in goana si cerbii, spre incantarea copiilor care stau la coada cu galetile pline cu porumb. Rudolph, Chiara si Primadona au in fiecare zi sute de vizitatori. Ei le aduc aminte copiilor de faimosul personaj din povesti, Bambi.

Un animal mai deosebit este dragonul. Contrar asteptarilor, e foarte prietenos si abia asteapta sa fie mangaiat.


VIDEO PROTVPLUS.RO