Alegeri SUA. Cote pariuri: ce şanse au Donald Trump şi Joe Biden să câștige alegerile prezidențiale

Ultima actualizare: 04-11-2020 01:12
Trump vs. Biden
AFP

Alegeri SUA pariuri. Cum sunt cotate la casele de pariuri online din întreaga lume șansele ca actualul preşedintele Donald Trump să fie reales pentru un nou mandat sau ca democratul Joe Biden să câștige alegerile prezidențiale din 3 noiembrie.

Pariorii pe platforma britanică Smarkets îi dau candidatului democrat Joe Biden 68,49% şanse să câştige alegerile prezidențiale SUA 2020, democratul recuperând în ziua votului, după ce după ultima dezbatere cu Donald Trump ajunsese la 66%.

În schimb, şansele lui Trump au scăzut la 31,75%, după ce după dezbatere urcaseră la 34%.

În ceea ce privește cotele de pariuri la Smarkets, Joe Biden are o cotă de 1,46, iar actualul președinte Donald Trump are o cotă de 3,15.

Valori similare ale cotelor sunt atinse și pe platforma Betfair, care, în urmă cu câteva zile anunțase că au fost pariate peste 9 milioane de lire sterline (12 milioane de dolari) pe alegerile prezidenţiale SUA 2020 în 24 de ore.

Astfel, Joe Biden are o cotă de 1,4, în timp ce Donald Trump are o cotă de 3.00.

Aceleași cote se mențin și la casele de pariuri Matchebook, unde victoria lui Joe Biden este cotată cu 1,4, iar cea a lui Donald Trump cu 3.2 - 3.3.

Alegeri SUA 2020 pariuri. Un britanic a pariat 1 milion de dolari pe victoria lui Joe Biden

 


Un britanic a pariat peste un milion de dolari pe victoria lui Joe Biden în alegerile prezidențiale SUA 2020. 

Potrivit CNN, o persoană din Regatul Unit a pariat 1 milion de dolari sau 1,29 milioane de dolari pe victoria lui Joe Biden la scrutinul din 3 noiembrie, pe plaforma Betfair Exchange, unde pariorii găsesc alți jucători care se potrivesc pariurilor lor.

Pariurile pe rezultatul alegerilor prezidențiale SUA 2020 nu sunt permise în Statele Unite, după o decizie a Curții Supreme din 2018, însă astfel de restricții nu există în Regatul Unit, alegerile americane fiind unul dintre evenimentele cele mai urmărite de pariorii din această țară.

Identitatea pariorului este necunoscută, pariul fiind plasat pe 29 octombrie. Dacă Joe Biden va fi noul președinte al SUA, britanicul va câștiga încă 700.000 de dolari pe lângă milionul deja pariat.

Alegeri SUA 2020. Joe Biden, cotat favorit în sondaje în ziua alegerilor prezidențiale

 

Joe Biden, candidatul democrat la alegerile prezidențiale SUA 2020, a fost prezentat ca fiind favorit și în ziua dinaintea scrutinului din 3 noiembrie.

Sondajele îl plasează de luni de zile pe democratul Joe Biden în poziţia de favorit în alegerile prezidenţiale din Statele Unite, însă republicanul Donald Trump spune că el va arăta că ele mint, ca în victoria sa surpriză din 2016, relatează AFP, care prezintă ultimele intenţii de vot de luni, cu o zi înainte de scrutin.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO