Viorica Dăncilă şi Frans Timmermans se întâlnesc din nou, miercuri, la Bruxelles


Ultimul update: Miercuri 20 Martie 2019 07:07
Data publicarii: Miercuri 20 Martie 2019 07:03
Categorie: Stiri actuale
Viorica Dancila

Premierul Viorica Dăncilă şi prim-vicepreşedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, se întâlnesc din nou, miercuri, la Bruxelles, pentru a treia oară în trei săptămâni.

Viorica Dăncilă face, miercuri, o vizită de lucru la Bruxelles, unde va participa la Summit-ul Social Tripartit.

Frans Timmermans a fost săptămâna trecută, luni, la Bucureşti, având discuţii cu premierul.

„Discuţiile au fost constructive şi au reprezentat o continuare a celor deja stabilite în cadrul întrevederii ce a avut loc la Bruxelles, săptămâna trecută. Ambele părţi au apreciat că este nevoie de un dialog constructiv şi au convenit asupra paşilor de urmat în perioada următoare. Cei doi oficiali au punctat nevoia unei bune cooperări între Executivul României şi Comisia Europeană”, preciza atunci într-un comunicat Guvernul, informează News.ro.

Potrivit sursei citate, cei doi înalţi oficiali au agreat planul de lucru al experţilor români şi europeni care vor avea deja o primă întâlnire săptămâna aceasta, „pentru a găsi cele mai bune soluţii”.

„În acest context au agreat că o nouă întâlnire va avea loc săptămâna viitoare cu ocazia vizitei doamnei prim-ministru la Bruxelles”, se mai arăta în comunicat.

Prim-vicepreşedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, a declarat, atunci, că nu a remarcat progrese de la publicarea raportului MCV şi că trebuie să fie foarte clar că aceste chestiuni sunt foarte serioase, iar Comisia Europeană vrea să vadă progrese.

În urmă cu două săptămâni, Dăncilă şi Timmermans au avut discuţii la Bruxelles.

 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Sursa: News.ro

VIDEO PROTVPLUS.RO