VIDEO viral. Un bărbat a salvat cu cafea caldă trei pui de pisică prinşi în gheaţă

Dată publicare: 25-01-2020 11:59
Dată actualizare: 25-01-2020 12:35


Pui de pisica

Un bărbat din Canada a salvat trei pui de pisică care își prinseseră cozile în gheață, cu ajutorul unui termos plin cu cafea caldă, relatează CTV News.

Kendall Diwisch se deplasa cu mașina în apropiere de Drayton Valley, din provincia canadiană Alberta, când a observat cei trei pui de pisică și și-a dat imediat seama că ceva nue ste în regulă.

Acesta s-a grăbit să îi ajute și a reușit să îl elibereze cu ușurință pe primul, însă ceilalți doi aveau cozile prinse adânc sub gheață. Așa că bărbatul a luat termosul plin cu cafea caldă din mașină, cu ajutorul căreia a topit gheața și i-a eliberat și pe ceilalți doi.

"Tremurau puțin. E bine că nu s-a întâmplat săptămâna trecută, când au fost -30 de grade Celsius, pentru că întâmplarea s-ar fi terminat altfel", a spus Kendall pentru CTV News Edmonton.

Bărbatul a luat cei trei pui de pisică acasă, unde i-a ajutat să se încălzească și i-a hrănit. Kendall a povestit întâmplarea pe Facebook, unde a pus și o înregistrare care a devenit virală.

O familie care și-a pierdut recent pisica a fost de acord să îi adopte pe cei trei pui de pisică, care au ajuns deja de joi în noua lor locuință.

Sursa: CTV News Edmonton


VIDEO PROTVPLUS.RO