Victor Piturca vrea custodia exclusiva baietelului pe care il are cu Vica Blochina


Ultimul update: Duminica 22 Decembrie 2013 00:53
Data publicarii: Joi 19 Decembrie 2013 13:32
Categorie: Stiri actuale

Victor Piturca isi schimba strategia, iar astazi a cerut custodia baietelului pe care il are cu fosta iubita, Vica Blochina. Dupa ce aproape doi ani nu a vrut sa-l recunoasca, antrenorul nationalei isi doreste, dintr-o data, sa il creasca doar el.

Ca domiciliu permanent a propus insa casa parintilor sai. "Evident, vrea sa scape de plata pensiei", sustine mama copilului.

Astazi, la primul termen din procesul de custodie intentat de Victor Piturca au fost prezenti in sala de judecata doar avocatii. Acestia au sustinut in fata judecatorilor pretentiile celor doua parti.

"Cere custodia exclusiva, mama sa nu mai aiba nicio contributie la cresterea lui, stabilirea domiciliului in Voluntari la familia acestuia si pensie de intretinere in favoarea lui." Cred ca incearca sicanarea clientei mele si evitarea pensiei de intretinere, de fapt cred ca asta e principalul scop.

Piturca a cerut audierea a doi martori dar si o ancheta sociala. De cealalta parte, si Vica doreste audierea lui Victor Piturca. Vrea astfel sa arate lipsa de interes de pana acum a antrenorului nationalei fata de fiul sau. Fosta balerina cere ca judecatorii sa o asculte si pe bona copilului dar sa ii ceara si parerea lui Edan.

Instanta a fost de acord cu toate solicitarile, fixand urmatorul termen pentru data de 29 ianuarie. Contactat astazi, Piturca a declarat ca ceea ce face in viata sa privata il priveste numai pe el. In iunie anul acesta selectionerul Romaniei a facut testul ADN pentru stabilirea paternitatii. Asta cu toate ca judecatorii au decis inca de anul trecut ca in certificatul de nastere al lui Edan, Piturca sa fie trecut ca tata.

Mai mult, antrenorul e obligat sa plateasca o pensie lunara de 12 mii de lei pana cand Edan va implini 18 ani. Piturca a contestat insa aceasta decizie.

Final de razboi intre Victor Piturca si fosta sa amanta. Ce decizie a luat selectionerul nationalei
Victor Piturca a fost ca un leu in cusca, la nunta fiicei sale. Nas a fost Cosmin Olaroiu
VIDEO PROTVPLUS.RO