Unifarm spune că are stocuri suficiente și pentru un al doilea val de Covid-19

Ultima actualizare: 20-05-2020 15:55
Unifarm spune că are stocuri suficiente și pentru un al doilea val de îmbolnăviri
Inquam/ Octav Ganea

Directorul Unifarm, Adrian Ionel, a declarat că stocurile de materiale pe care compania le deţine în acest moment ar putea asigura necesarul spitalelor, în eventualitatea unui al doilea val al epidemiei de coronavirus.

 

”Stocurile noastre din acest moment ne fac să fim pregătiţi şi în faţa valului doi. Suntem foarte ok, dacă acest lucru se întâmplă. Nu ne dorim să se întâmple, dar în eventualitatea în care acest val se poate întâmpla, suntem foarte pregătiţi, avem toate stocurile necesare şi nu cred că va lipsi absolut nimic, din punctul acesta de vedere, din spitale”, a declarat Adrian Ionel, în cadrul forumului cu tema ”Actuala pandemie COVID-19. Solidaritate în pandemie”.

Directorul Unifarm a vorbit despre o tendință descrescătoare a numărului de cazuri.

”Stocurile din acest moment ne fac să întâmpinăm un potenţial val doi cu toate forţele, ca să zic aşa, cu toate echipamentele bine depozitate, într-o siguranţă deplină. Sperăm să se menţină această tendinţă descrescătoare, dar în eventualitatea în care lucrurile se precipită şi iau un eventual trend negativ, suntem pregătiţi”, a mai spus Ionel.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO