Un polițist Prahova a sunat la 112 să anunțe că a fost bătut de soție


Ultimul update: Vineri 21 Februarie 2020 17:32
Data publicarii: Vineri 21 Februarie 2020 17:30
Categorie: Stiri actuale

Apel mai puţin obişnuit la 112 făcut de un poliţist care locuieşte în Floreşti, Prahova. Agent-șef adjunct în localitatea vecină, Filipeştii de Pădure, bărbatul de 41 de ani a cerut ajutor, pe motiv că era agresat de soţie.

Ba mai mult, fiica lui, în vârstă de 16 ani, dintr-o căsnicie anterioară, era lovită de mama vitregă, susţine poliţistul. Femeia de 35 de ani a fost nevoită să plece de acasă, pentru următoarele 5 zile, şi nu mai are voie să se apropie de cei doi, în baza unui ordin de protecţie provizoriu. În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru violenţă în familie.

Poliţistul şi-a chemat joi seară colegii în ajutor şi le-a povestit echipajelor de urgenţă ca scandalul iscat între el şi soţie a degenerat în momentul în care femeia şi-a îmbrâncit fiica, iar pe el l-a pălmuit.

Inspector Oana Bunghez, purtătorul de cuvânt al IJP Prahov: „Pe fondul unor neînţelegeri în familie şi a unor discuţii purtate în contradictoriu, o femeie de 35 de ani şi-ar fi agresat fizic soţul şi fiica. A fost emis un ordin de protecţie provizoriu pe o perioadă de 5 zile faţă de femeie.”

Vecinii spun că cei doi soţi s-au mutat de curând în zonă şi nu erau prea vorbăreţi. Ştiu doar că fiecare dintre ei avea câte un copil dintr-o altă căsnicie.

Vecină: „Cel mai ciudat e că nu îmi vine să cred că l-a bătut, pentru că la funcţia care o are nu e aşa, să nu îl ducă capul. E poliţist şi după câte am înţeles e că e afurisit foc pe meseria care o are.”

Vecin: „Nu îmi vine a crede cum, el cred că a ţinut prea mult la ea de n-a dat în ea.”

Pentru localnici întâmplarea este mai curând hilară.

Localnic: „Să iei bătaie de la o femeie nu prea mi se pare bine, aşa e cam…dar asta e dacă i-a plăcut, să îşi ducă crucea până la capăt.”

Localnic: Ce a zis domne, hai să fiu mai cu cap şi să nu dau eu, să fac dreptate singur.
Reporter: Şi a făcut bine?
Localnic: A făcut foarte bine, sper să se împace că au copii.

Poliţistul lucrează în Ministerul de Interne din 2005. În acest caz face verificări şi Direcţia pentru Protecţia Copilului Prahova.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

VIDEO PROTVPLUS.RO